Jobba hos oss

Har du ett särskilt intresse för HR-juridik och vill arbeta på Sveriges ledande advokatbyrå inom området? Vi är alltid intresserade att komma i kontakt med jurister som delar vår vision och värderingar.  

För att må bra hos oss och utvecklas till en riktigt duktig arbetsrättsadvokat tror vi att du behöver utmanande arbetsuppgifter men också kontinuerlig feedback och känna att du trivs på kontoret. Vi är därför måna om en god stämning och att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna för att lyckas i arbetet. Detta innefattar marknadsmässiga löne- och anställningsvillkor, tjänstepension, friskvårdsbidrag och ersättning vid föräldraledighet. En god arbetsmiljö och kvalitativ rådgivning förutsätter att är vi måna om att ha sunda arbetstider som går att kombinera med privat- och familjeliv.

Att arbeta på Elmzell innebär att du dagligen kommer i kontakt med arbetsrättsadvokater över hela världen i de internationella projekt som genomförs inom alliansen Ius Laboris. Det finns även möjlighet till utlandspraktik och vidareutbildning som genomförs tillsammans med kollegor på andra advokatbyråer inom alliansen.

Hos oss kommer du även att tidigt engageras i byråns utveckling, marknadsföring och andra aktiviteter. Det är därför viktigt att du har intresse för företagande och entreprenörskap.  

Förutom ett särskilt intresse för HR-juridik är det ett krav att du behärskar det engelska språket då vi ofta arbetar med utländska klienter och kollegor inom Ius Laboris. Viktigast av allt är dock att du har rätt personlighet och social förmåga för att fungera som rådgivare. En stor del av arbetet går ut på att hålla förhandlingar med fackliga motparter och hantera känsliga personalärenden. Det är då viktigt att du som person är lösningsinriktad och har integritet.   

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in en ansökan bestående av personligt brev med CV. Ansökan ska ställas till Jenny Hellberg och sändas till jenny.hellberg@elmzell.se.

Har du frågor om vad en karriär hos Elmzell skulle innebära för dig är du alltid välkommen att kontakta oss.