VQ Legal

VQ Legal bygger på en avancerad teknisk dokumentlösning som skapar helt skräddarsydda dokument på svenska eller engelska för varje ärende på ett intelligent sätt med hjälp av relevanta frågor och svar. Det handlar t.ex. om anställningsavtal, uppsägningshandlingar, avslutsavtal m.m.

Det nya och attraktiva i denna tjänst jämfört med andra tjänster med mallar och dokument är enkelheten och användarvänligheten samtidigt som den ger kvalitetssäkrade och skräddarsydda dokument för varje specifikt ärende. Allt material är upprättat av Elmzell och hålls löpande uppdaterat för att säkerställa att innehållet i tjänsten alltid håller högsta klass.

Vi är stolta över att även ha ett samarbete med Sveriges HR Förening där HR-föreningen erbjuder sina 7 000 medlemmar en unik tillgång till VQ Legal-tjänsten som en del av sitt medlemserbjudande.

Kontakta advokat Jenny Hellberg om du vill har mer information om VQ Legal eller prova på tjänsten. Mer detaljerad information om tjänsten hittar du även på www.vqlegal.se.